Σε θέματα Στάθμευσης

 

Οι εταίροι της DENCO διαθέτουν τη μεγαλύτερη εμπειρία και εξειδίκευση στον ελληνικό χώρο σε θέματα στάθμευσης. Από το 1985 μέχρι και σήμεραπροσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες της στην ΕΥΔΕΚ του Υπουργείου ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ), που αφορούν τη μελέτη δημοπράτησης και κατασκευής μεγάλων σταθμών αυτοκινήτων όπως της οδού Ευελπίδων, της Πλ. Κάνιγγος, Πλ. Παίδων, Πλ. Αιγύπτου, οδού Ριζάρη, Πλ. Καρύλλου στη Νέα Σμύρνη, στην οδό Κουντουριώτη και στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσ/νίκη, καθώς και τους υπό κατασκευή σταθμούς στο Α’ Νεκροταφείο, στην οδό Διοχάρους και στην οδό Δημητρακοπούλου στην Καλλιθέα.

Yπόγειος σταθμός αυτοκινήτων οδού Ριζάρη.

Έχουν επίσης εκπονήσει για λογαριασμό διαφόρων Δήμων ή εταιριών Οργάνωσης και Διαχείρισης Στάθμευσης, ένα μεγάλο αριθμό μελετών ελεγχόμενης στάθμευσης, τις περισσότερες σε συνδυασμό και με κυκλοφοριακές μελέτες άμεσης εφαρμογής που εφαρμόστηκαν με αναγνωρισμένη επιτυχία (Μαρούσι, Λάρισα, Κοζάνη, Κόρινθος κλπ.). Στα πλαίσια της συνεργασίας με την εταιρεία διαχείρισης στάθμευσης SETEX-HELLAS A.E. (1990-1993), εκπονήθηκαν μελέτες οργάνωσης συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης για11 Δήμους (Πατρέων, Λάρισας, Άργους, Κορίνθου, Κοζάνης, Σερρών, Καλαμαριάς, Αμαρουσίου, Αγ. Παρασκευής, Ραφήνας, Λαμίας) σε συνδυασμό με τεχνική υποστήριξη κατά τα στάδια της έγκρισης, εφαρμογής και λειτουργίας, τις παραστάσεις στα Δημοτικά Συμβούλια και τις απαιτούμενες επαφές με τους φορείς κάθε πόλης.

Έχουν εκπονήσει την πλήρη «Μελέτη Σχεδιασμού και Εφαρμογής του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης» σε κεντρικές περιοχές του Δήμου Αθηναίων, που αφορά 10.000 θέσεις στην οδό (επισκεπτών και κατοίκων),η οποία υλοποιήθηκε και εφαρμόζεται με επιτυχία σε δύο Φάσεις (Α΄ Φάση το Νοέμβριο του 2006 και Β’ Φάση – επέκταση του συστήματος -το Μάρτιο του 2010).

Ελεγχόμενη Στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων. Α΄ Φάση εφαρμογής.

 

Εμπορικό Τρίγωνο οδός Γ. Σταύρου

 

 Κολωνάκι οδός Λυκαβηττού

 

Ελεγχόμενη Στάθμευση στο Δήμο Αθηναίων. Β΄ Φάση εφαρμογής.

 

Γουδή Πλατεία Νοσ. Παίδων

 

Θησείο οδός Πνυκός

 

Κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν εκπονήσει την Κυκλοφοριακή μελέτη και μελέτη Εφαρμογής και Λειτουργίας του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στη ευρύτερη περιοχή του κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Ελεγχόμενη Στάθμευση στο Δήμο Αμαρουσίου

 

Επίσης έχουν εκπονήσει πλήθος Μελετών Κυκλοφοριακών Επιπτώσεωνχώρων στάθμευσης και σταθμών αυτοκινήτων, στην αρχιτεκτονική και στατική μελέτη των οποίων έχουν συνδράμει τις περισσότερες φορές. Ενδεικτικά αναφέρονται :

 • «Μελέτη κυκλοφοριακών επιπτώσεων χώρου στάθμευσης νέου κτιρίου Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Αττικής» (2010).

 • «Μελέτη κυκλοφοριακών επιπτώσεων και προκαταρκτική μελέτη διάταξης για την κατασκευή σταθμού αυτοκινήτων στο δημοτικό οικόπεδο μεταξύ των οδών Νικηφόρου Φωκά και Κόρακα στην Ιεράπετρα Κρήτης» (2005 – 2006).

 • «Κυκλοφοριακή μελέτη σταθμού αυτοκινήτων επί των οδών Σταδίου 6-8 και Αμερικής» (2005 – 2006).

 • «Κυκλοφοριακή μελέτη σταθμού αυτοκινήτων στην Πλ. Κύπρου του Δήμου Κερατσινίου» (2005).

 • «Κυκλοφοριακή μελέτη σταθμού αυτοκινήτων Οδού Περίδου στα Χανιά» (2004).

 • «Κυκλοφοριακή μελέτη και μελέτη διάταξης λειτουργίας υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων Νέου Κέντρου Αθλητισμού και Αναψυχής ΑΕΚ» (2003).

 • «Κυκλοφοριακή μελέτη σταθμού αυτοκινήτων Δήμου Παπάγου» (2003).

 • «Μελέτη κυκλοφοριακών επιπτώσεων νέου υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο ΙΑΣΩ στο Ο.Τ. 1086 στο Μαρούσι» (2002).

 • «Κυκλοφοριακή μελέτη υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων 500 θέσεων στην κεντρική πλατεία του Δήμου Χαλανδρίου» (2002).

 • Σταθμός αυτοκινήτων οδού Ριζάρη. Παροχή υπηρεσιών στην Kantor για εκπόνηση κυκλοφοριακής μελέτης και ετοιμασία πλήρους πακέτου για τη χρηματοδότηση, δημοπράτηση – αξιολόγηση προσφορών και υπογραφή σύμβασης με τον Ανάδοχο του έργου (1998 – 1999).

 • «Κυκλοφοριακή μελέτη συγκροτήματος Παραδείσου Αμαρουσίου (θέση SANYO)» (1996 – 1997).

 • «Μελέτη στάθμευσης και πρόσβασης στο Εμπορικό Κέντρο – Υπεραγορά Continent στο Ίλιον-Ν. Λιόσια» (1996)

 • «Κυκλοφοριακή μελέτη συγκροτήματος 10 κινηματογράφων και καταστημάτων με υπόγειους χώρους στάθμευσης στο Μαρούσι» (1995 – 1996).

 • «Κυκλοφοριακή Μελέτη Συστήματος Προσπέλασης και Κυκλοφορίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και Μελέτη Διάταξης και Λειτουργίας Πολυόροφου Υπογείου Σταθμού Αυτοκινήτων» (1992 – 1997).